Rólunk

A kertszépítes.com -ról.

 

Köszönjük , hogy benéztél a  KertSzépítés.com oldalunkra. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatunk veled kertészeti ötleteket, képeket virágokról, tippeket, trükköket és sok minden mást, amelyek megkönnyítik kertészkedésedet.

Én Roland vagyok, a blog szerzője és szenvedélyes kertész. Már gyerekkorom óta rajongok a növények és a természet világáért. Ebben nagy szerepe volt nagyszüleimnek, akiktől rengeteg tudást szereztem a kertészkedésről és az ezzel kapcsolatos fortélyokról.

Azóta számtalan könyvet olvastam, folyamatosan szedem össze az információ morzsákat innen – onnan és saját kertemet is gondozom, hogy minél többet tanulhassak ezen a területen.

A KertSzépítés.com-ot azért hoztam létre, hogy összegyűjtsek egy helyre minden információt, amit eddig tanultam és segítselek abban, hogy a te kerted is igazán gyönyörű és gondozott legyen. A blogon számos cikk található a különböző virágokról, növényekről, fákról és kerti szerszámokról, hogy minden olvasó megtalálhassa a számára hasznos és érdekes információkat.

Az oldal célja, hogy inspirációt és hasznos tanácsokat nyújtson neked, függetlenül attól, hogy kezdő vagy tapasztalt kertész vagy-e. Itt megtalálhatsz mindent, ami egy kertbarátnak szükséges lehet:

  • tippek és trükkök,
  • útmutatók,
  • növénygondozási tanácsok és
  • termékajánlók.

Mindemellett igyekszem olyan tartalmat létrehozni, amely szórakoztató és könnyen érthető, hogy a kertészkedés iránt érdeklődők széles közönségét elérjem.

Remélem, hogy a KertSzépítés.com segítségével sikerül még jobbá és szebbé varázsolnod a kertedet, és új ötleteket, ismereteket szerezhetsz a kertészkedés területén.

Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalamat, és remélem, hogy hamarosan újra találkozunk itt a növények és kertek csodálatos világában!

 

Kövess minket a közösségi médiában

Ha szeretnél értesülni az aktuális kerti témákról (és olvasnád új tartalmainkat), kövesd Facebook oldalunkat itt .

Megtalálsz minket pinteresten, Instagramon és twitteren is (igaz itt nem vagyunk túl aktívak). 🙂