Felhasználási feltételek

Kertszépités.com weboldal felhasználási feltételei

A kertszepites.com egy önállóan üzemelő internetes portál / magazin -ként működik.

A weboldalon leírtak informáló jellegűek, melyek szórakoztatás céljára születtek. A weboldalunkon közzétett információk nem helyettesítik a szakértői tanácsokat.

A weboldalon kifejtett vélemények és észrevételek kizárólag a szerzők véleményét és észrevételeit tükrözik, melyet fogyasztói tesztekkel, minősítésekkel és értékelésekkel, valamint egyéb szaklapok leírásait is alapul veszi. Ha egy bizonyos téma, termék vagy szolgáltatás területének szakértőinek valljuk magunkat, vagy úgy érezzük, hogy csak szakértők vagyunk, akkor csak azokat a termékeket vagy szolgáltatásokat fogjuk támogatni, amelyek véleményünk szerint szakértelem alapján méltányosak az ilyen jóváhagyásra.

A weboldalon ajánlott termékek után jutalékot kaphatunk, ha a weboldalunkon elhelyezett linkeken kersztül vásárolsz a partnereink webáruházában. Ez a bevétel segít fenntartani az oldal működését. Nem vagyunk a termékek közvetlen értékesítői. Az ajánlott termékek megvásárlásakor csak és kizárólak a közvetített webáruházzal történik a szerződés megkötése.

A termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos bármely termékre vonatkozó igényt, statisztikát, árajánlatot vagy egyéb ábrázolást a gyártótól vagy a szolgáltatónál kell ellenőrizni.

A kertszepites.com nem vállal felelősséget vagy garanciát a weboldal vagy bármely linkelt webhely vagy az onnan összekapcsolt webhelyek tartalmának pontosságára, pénznemére vagy teljességére vonatkozóan. Nem vállalunk felelősséget a termékek minőségéért vagy a vásárlással kapcsolatos ajánlásokért.

A weboldalon közzétett információk a közzététel időpontjában érvényesek.